SRPSKA MAJKA SE RAZBAŠKARILA ZA SVE PARE! Nauljila se, OVAJ DEO TELA nije smela pokazati na Instagramu….BLAM GODINE! (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je u poslednje vreme jako aktivna po pitanju šou binisae, jer kako su mere malo počele da stagniraju tako je i pevačima napokon krenulo i , a narod je gladan nastupa tako da su i jedni i drugi napokon došli na svoje. Krenula je ceca sa jednim skromnim nastupom kojd jednog prijatelja koji je otvarao ekskluzivni klub, a na nastupu je bio čisti lom. 

Tada je rekla da je imala jako veliku tremu, jer toliko dugo nije nastupala da se definitivno prepala da nije zaboravila tekstove svojih pesama, ali kako je krenula svirka, shvatila je da nema šanse da zaboravi svoje velike hitove koje su je pratili decenijama unazad. Odmah posle toga Anastasijin rođendanm gde je zajedno sa Prijovićkom uveseljavala goste na privatnoj žurci.  

Vrhunac je bio njen poslednji nastup u Republici Srpskoj od pre samo par dana. Naime, predsednik Bosne i Hercegovine Milorad Dodik je proslavljao rođendan, a ona je na Instagramu podelila neke fotke sa ovog jako kvalitetnog nastupa, a nije izdržala da ne slika pogled sa neba na banja Luku, izz helikoptera kojeg je lično po nju u Beograd poslao sam Milorad Dodik. Sada je došlo vreme za prvo punjenje baterija, a to je naravno luksuzni Kipar, gde srrpska majka ima vilu koju je kupila na kredit. 

Svi su se začudili jer sa njom nije Bogdan, ali kako je navela na Instagramu, njoj trenutno najviše fali njen unuk Željko, kojeg očekuje da uskoro dođe sa roditeljima i da im prave društvo. pogledajte i sami fotke sa ove lokacije…

 

Preporučujemo