Srpska majka kao HOLIVUDSKA DIVA! Sinoć obukla haljinu koja košta kao 5 srpskih plata! ” Osećam se kao da imam 28, UZOR sam svakoj ženi u Srbiji, NIKO MI NIJE RAVAN…” (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je pre par dana napunila 48 godina, a velika žurka je napravljena u jednom ekskluzivnom restoranu u centru beograda. Samo probrana elita je mogla da uđe unutra i to sa pozivnicama, a broj gostiju je bio ograničen zbog cele situacije sa korona virusom, bilo je veselo, a verujemo da ste do sada mogli i da vidite neke fotke. 

Ceca ne obraća pažnju na pandemiju, jer i pored krize sa nastupima, ona jako solidno zarađuje od Instagrama.Međutim, i ona ponekad dobije poziv zza nastup koji se ne može odbiti, a najbolji primer je prošlo leto kada je na jednoj romskoj svadbi inkasirala 100.000 evra, dok su njene kolege Aca Lukas i ostali su uzimali samo bakšiš, a i njega je bilo pofino. 

Mora se priznati da Ceca i pored 48 godina izgleda sjajno, i da se definitivno preporodila sa time što je u vei sa Bogdanom Srejovićem, koji je punih 9 godina mlađi. Kako je navela u srpskim medijima, on ju je definitivno podmladio, kao i mali unuk Željko, koji joj je udahnuo novu dozu života. Ona je tako u samo par dana imala 2 velika slavlja, prvo je unuku bio rođendan, pa onda njoj, tako da je itekako bilo razloga za slavlje. 

Kako je rekla okupljenim novinarima, ne oseća da ima 48 godina, oseća se kao devojka i definitivno ima još šta za ponuditi. Mnogi su bili oduševljeni te noći sa njenim stajlingom, a na sebi je imala Gucci haljinu, a za cenu se nije smelo ni pitati. Veruje se da košta kao par srpskih prosečnih plata.

 

Preporučujemo