SREĆAN PONEDELJAK ZA SRBIJU! STIŽE NOVAC Ovi građani dobiće po 5.000 dinara!

0

U nastavku članka malo o političkoj situaciji u Srbiji koja je definitivno u zadnjih par godina došla na neki normalan nivo. Nije još uvek to neki zavidan i mnogo dobar nivo, ali za naš region je sasvim solidan. Čak imamo i najbolje plaće na Balkanu, a ekonomija nam je u procvatu.

Jako smo puno navikli da Vlada Srbije konstantno pomaže svoje stanovnike, a od početka pandemije korona virusa, to su konstantno radili, i zato će Aleksandar Vučić ponovo da odnese premoćnu pobedu na sledećim izborima. I za danas jako lepe vesti za sve građane.

Ono što nas pomalo koči jeste trenutna siuacija sa belom kugom jer mladih i dece više nema dovoljno. Deca se ne rađaju jer nema mladih bračnih parova, a njih nema jer su većinom otišli pre par godina u dijasporu. Također teško je i jer nam je predsednik povezan sa klanom koji ima mnogo veze sa kriminalom. Vođa tog klana bio je Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja, ali i njegova desna ruka Marko Miljković koji je poznat pod nadimkom Mesar.

Imali su još saučesnikapoput Radoja Zvicera koji je inače još uvek u begstvu po Americi ali nadamo sse da neće još dugo. No sada vam donosimo lepe vesti da vas malo razvesele jer je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio da će konkurs za subvencioniranje građana za kupovinu bicikala biti objavljen iduće semdice. Kako se nastoji redukovati zagađenje gradova i okolnih sela Vlada je odlučila da će svakog građanina, oko 2 hiljade njih, subvencionirati sa nepovratnim sredstvima od do 5 hiljada dinara.

Preporučujemo