SRĐAN ĐOKOVIĆ OVO NIKADA DIJANI NEĆE OPROSTITI: Nakon 35 godina POTRES!

0

Novak Đoković je po mnogima najveći i najbolji teniser svih vremena ali je u posljednjih godinu dana mnogo toga propustio zbog svog stava o vakcinaciji protiv korona virusa. Neviđena drama je nastala na početku godine kada je otputovao u Australiju da brani titulu na prvom Grand slemu u sezoni koji je osvajao devet puta.

Iako je dobio medicinsko izuzeće on je bio smješten u imigracijski pritvor i na kraju je deportovan a nakon svega je javno iznio svoj stav i rekao da nije antivakser ali da strogo pazi šta unosi u svoje tijelo i misli da mu vakcina nije potrebna. On zbog toga neće moći učestvoavti ni na US openu jer svi koji ulaze u Ameriku moraju biti vakcinisani i već je izgubio prvo mjesto na ATP listi.

Njegova majka Dijana je bila gost u emisiji Dok anđeli spavaju i otkrila neke detalje o samom Novakovom rođenju i rekla je da ga je prvi put kada su babice donijele porodilama bebe u sobu prepoznala jer je bio taman i jedini nije imao povoj na glavi a uz to se derao kao magare. Od samog rođenja je bio grlat i tvrdoglav a takav je i dan danas a Dijana je otkrila i da joj muž Srđan nikada nije oprostio što se Novak nije rodio u horoskopskom znaku Bika nego je prešao u Blizance.

On nikako nije htio da izađe iz stomaka i uveliko je prešao tremin pa su joj porođaj doktori morali izazvati vještački. Novak je bio velika beba imao je 4 kilogarma i 250 grama i izgledao je kao beba od tri mjeseca odmah po rođenju, i ona kaže da je 40 dana poslije poroda u sebi imala veliku rupu i nije mogla sebi da dođe.

Preporučujemo