Srce da vam pukne od bola! Strašna sudbina koja je zadesila četverogodišnje dijete, JECAJI njegove majke se čuli do neba!

0

Na dan dječakovog rođendana, njegova majka je podijelila zajedničku fotografiju i čestitala mu rođendan, nedugo kasnije su u Senti dječaka usmrtili njihovi rotvajleri.

Najljepši dan u godini! Sretan 4. rođendan, mamino najljepše! – napisala je majka M.B. ni ne sluteći šta će se iste večeri desiti njezinom sinu.

Prije nego li će ova tragedija zadesiti četverogodišnjeg dječaka, kada je njegova majka objavila fotografiju, brojni prijatelji i komšije su čestitali mališanu rođendan.

Ovaj strašan događaj se desio na mališanov rođendan oko 20 sati, mališana su u predjelu stomaka nađeni ujedi rotvajlera – mužjak i ženka.

– Dijete su psi napali u dvorištu privatne kuće u Vozaračkoj ulici, a kako se navodi, riječ je o životinjama koji su u njihovom vlasništvu, odnosno, dječakove porodice.

Dijete (4) je hitno prevezen u bolnicu za Novi Sad, međutim, na putu do bolnice dječak nije mogao više izdržati te je izdahnulo i preminulo od posljedica ujeda. – potvrdio je zamjenik Višeg javnog tužioca u Subotici Branislav Rankov koji vodi slučaj.

 

Preporučujemo