Novo

Srbin zaražen korona virusom je već 6 dana u izolaciji: Otkrio sve detalje agonije užasne bolesti!

Državljanin Srbije incijala I.S. koji je bio član posade kruzera “Grand prinses” zaražen je korona virusom.

Izjavio je da se osjeća dobro, da idalje kašlje ali da nema temperaturu. On je za RTS rekao da je brod usidren u San Francisku i da nemaju nikakvu informaciju da li će karantin i dalje biti na kruzerz ili će biti prebačeni u neku od bolnica. Kod njega su se tegobe javile prije desetak dana a šest dana je u izolaciji.

Tu mu donose hranu i vodu te ga dva puta dnevno obilaze kako bi mu izmjerili temperaturu. Na tom kruzeru kod San Franciska je 3400 putnika i članova posade. Potvrđeno je da je nakon nalaza 21 osoba zaražena ovim virusom.

Majka zaraženog je izjavila slijedeće:
“On je tri dana bio bolestan, rekao je svom supervizoru da se ne osjeća dobro, ali ovaj mu nije dozvolio, mislio je da neće da radi. Kaže, prehladio sam se, uši su mi začepljene, imam temperaturu, malaksao sam, ali i dalje moram da radim. Onda je tek po podne otišao kod ljekara, a oni su ga odmah izolovali”, kazala je ona.

Kako kaže, doktorica je došla, pregledala ga i rekla da zna da ima korona virus.

“On je u izolaciji, ne zna ni ko je zaražen ni šta se dešava, ne smije da izađe nikako, hrana mu se donosi ispred vrata. Rekla je doktorica da ne piju nikakve lijekove, da se taj virus povlači sam od sebe kao i ovaj grip, da će samo biti u karantinu u nekoj lokalnoj bolnici 14 dana”, ispričala je majka oboljelog.

Oglasi – Advertisement