SRBIN OTIŠAO NA LETOVANJE U CRNU GORU, SEO U KAFIĆ DA POPIJE KAFU I PIĆE, A KONOBAR MU PORUČIO OVO i ŠOKIRAO GA: Turista pobesneo zbog ove REČI!

0

Ljetovanje je mnogima omiljeni dio godine, ali na našim prostorima je to jako teško izvodivo jer prosječna osoba se trudi da preživi na niskoj ili nepostojanoj plati, tako da se za putovanje ne može izdvojiti novac. Čak i oni koji uspiju da odu na ljetovanje štede svaki novčić i novčanicu.

Nažalost, komšije poput Hrvata i Crnogoraca koji imaju pristup moru i kod kojih većina ostalih južnoslavenskih naroda dolazi na ljetovanje ne cijene svoje goste i to najviše zbog ovih pokušaja uštede, jer onda ne iznajmljuju ležaljke, ne jedu u restoranima i ne sjede u kafićima gdje su cijene znatno više. Jedan gospodin iz Srbije je odlučio da podijeli svoje negativno iskustvo u Crnoj Gori gdje je konobar bio krajnje neljubazan prema njemu. Za razliku od mnogih što na plažu “nose paštete i paradajz”, kako to Crnogorci i Hrvati pogrdno vole reći, on je odlučio popiti kafu i sok od narandže u kafiću.

Čekao je djevojku pa mu je trebalo neko fino mjesto da se malo rashladi i popije šta, pa je sjeo u taj kafić kraj plaže i bio spreman platiti njihove prepumpane cijene. Konobar je uzeo njegovu narudžbu i rekao mu da mora nešto uzeti za jelo jer je sam.

Ovaj gospodin je odmah odlučio da napusti objekat jer smatra da je to bilo krajnje bezobrazno – naručio je već nešto i bio spreman platiti, ali to je već bilo nalik na pljačku. Našao se sa djevojkom i otišli su sjesti negdje drugo da popiju piće i pojedu nešto. Šta vi mislite o ovome?