SRBIJO ŠTO DALJE OD… Ludaci ne posustaju! Osim ljudi, sad će i krave nositi maske: KOŠTAĆE 66 EVRA! Nije šala, a ono što je u pozadini je…

0

Kako je krenula pandemija korona virusa, celi svet se okrenuo naglavačke, i sve ono što smo gledali u filmovia u apokalipsi, sa da je postala naša svakodnevnica .Ljudi su se tako u aprilu, maju i junu kretali izvan grupa, prezalo se od bilo kakvog kontakta, a svi su definitivno imali maske na licima. 

Kazne za nenošenje maski je bila ogromna, tako da ste hteli to ili ne, jednostavno morali da nosite maske koje su bile obavezne. Jako brzo su stručnjaci shvatili da one ne služe da bi ste nekoga vi zarazili, nego da vama virus ne bi ušao u disajni sistem. Velika fama je krenula oko zaštitnih maski, a hteli to ili ne priznati, bez maske nismo mogli nigde. Tržni centar, apoteka, bilo koji market, ako nemaš zaštitne maske, nema ući. 

Sada jedna jak ozanimljiva priča a tiče se opet zaštitnih maski koje će od sada morati i krave da nose. Naime, za hvatanje aerosola koji nose virus covid 19, prehrambeni div Cargill doneo je odluku da će od sada i krave morati nositi zaštitnu masku a koje će služiti za hvatanje kravljeg podrigivanja a kako bi pomogao u borbi protiv zagađenja vazduha koje se pripisuje, između ostalog i samoj stoci. 

Tako je prema klimato ludacima stoka upravo odgovorna zaa zagađenje okoline, jer verovali ili ne krave ispuštaju čak 14 odsto emisije gasova koji prouzrokuju takozvanu “staklenu baštu”, a navode da čak 95% metana iz organizma ispuštaju upravo kroz podrigivanje. Uz ovo i prehrambeni gigant “Burger king” je predstavio novi burger “Whooper”, koji ima smanjenu emisiju metana u sebi. 

Preporučujemo