SRBIJA U SUZAMA! Preminuo poznati pevač, PRONAĐEN U SVOM STANU…Ovaj detalj je sve šokirao, PA NJEGA JE NEKO NAMERNO….

0

I danas se malo posvećujemo crnoj hronici koja je definitivno ušla u svaku poru društva. Mnogo je i više nego tužnih događaja koji su se desili u poslednje vreme, a kada vidimo ubistva ili samoubistva, onda nam je definitivno i više nego neugodno kada vidimo da se neke stvari tako dese u našem okruženju. 

Međutim, kada vidimo neke smrti ili pogibije kod poznatih ossoba koje su isprepletene sa dozzom misterije, onda nam je to i više nego zanimljivo. Svi bi voleli da saznamo kako i zašto se nešto desilo, a jedna od jako zanimljivih smrti u istoriji je ona gde je tragično preminula poznata američka glumica Merlin Monro, a šta reći tek zza Džems Dina? Sve su to misterije koje su i do današnjeg dana ostale nerazjašnjene. 

Međutim, mi se danas posvećujemo jednom domažem pevaču, koji je žario i palio prostorom Balkana sredinom 90 ih godina prošloga veka. Rođa Raičević je bio svakako pevač koji je jako obećavao, imao je već par hitova iza sebe, a sve je šokirala vest kada je pronađen u svome stanu 7 oktorbra 2001 godine. Bio je mrtav, a niko nije znao koji je razlog njegove smrti, jer se nikada svojim prijateljima ili rodbini nije žalio da ima nekih zdravstvenih problema. 

Kasnije su rekli da je preminuo od prekomerne doze kokaina, njegov stan je nasledila njegova sestra, a stanari zgrade kažu da je stan prazan. Međutim, u njemu je ostao jedan kofer, koji do današnjeg dana još uvek nije otvoren. Njegova smrt je do današnjeg dana i dalje velika misterija. 

Preporučujemo