SRBIJA U ŠOKU! “Kad sam prodala stariju ćerku dobila sam 50.000 evra, kuću sam napravila… a za mlađu sam dobila 5 hiljada, kriza je..”

0

Verovali ili ne, ovakve stvari kao što vidite u samom naslovu u današnje vreme je još uvek itekako moguća stvar. U Romskkim familijima još uvek se još od samog rođenja zna za žensku decu da su unapred “begenisana” za neku drugu porodicu i da će se udati pre nego što bude punoletna. 

Jako rano rađaju decu, akod njih je to normalna stvar, dok je za ostatak ljudi to ipak poprilično nenormalna stvar, Nije tajna da se ugovaraju i cene za žensku decu, i to se otvoreno zna, a kako vreme prolazi i cene su sve veće i veće. Ako se seećate u davnim vremeenimaa to se zzvao miraz, otac od mlade daje imanje stoku i slične stvari, a dannas su finansije u igri. 

Radmila Mikulović je žena koja živi u jednom manjem mestu blizu Aleksincca,i ona j otvoreno za jedan srpski portal progovorila o ovoj jako osetljivoj temi. Ona je svoju najstariju unuku prodala za 50.000 evra, i nije joj smetalo što je to izjavila, i rekla je čak da je od tih para iizgradila kuću, a do tada je živela kao podstanar. 

Nakon toga j prodala i mlađu unuku, ali za samo 5.000 evra, kako je izjavila kriza je više nego očita tako da se jednostavno nema para. 

Preporučujemo