SRBIJA U ŠOKU! Devojka se onesvestila od vrućine u gradskom prevozu… Ali reakcija putnika je još JEZIVIJA! (VIDEO)

0

Ove subote se malo dotičem gradskoga prevoza koji je opet postao naša svakodnevnica. Verujemo da se svi sećate onog perioda izz prošle godine kada je sigurno 2 meseca gradski prevoz bio izvan pogona, zbog cele situacije koja je vladala sa korona virusom. Međutim, u junu je već počeo polako i da funkcioniše gradski saobraćaj, ali uz jako rigorozne mere. 

To je bila patnja zza putnike, pogotovo u velikim gradskim centrima, jer je na stanici znaalo biti po 30 ili 40 osoba, a u autobus ih može ući samo 10 ili manje zbog mera predostrožnosti, tako da je prvih dana vladala više nego konfuzna situacija u celom gradskom saobraćaju. 

Tih dana smo mogli da vidimo po društvenim mrežama sve i svašta, bilo je čak i fizičkog nasilja u autobusima i tramvajima, ali i omalovažavanja ljudi koji su bez maski, ili slučaj deteta od 3 godine koji je u autobusu počeo da kaašlje, a onda su se ostali putnici pobunili i isterali majku sa detetom izz autobusa zbog običnoga kašlja? Danas vam opet donosimo jednu jako neobičnu situaciju, a svedoci smo velikih temperatura u ovim danima, a kada smo u gradskom prevozu bez klima uređaja koji je još pun, onda dobijemo totalni kolaps za ljude koji putuju na duže deonice. 

Naime, devojka koja se nalazi na snimku je zbog jako visokih temperatura jednostavno pala u nesvest, a ponašanje putnika u tim trenutcima je baš sve iznenadila. Čovek koji je stojao do nje, jednostavno se okrenuo, dok su ostali putnici gledali svoja posla. Vozač je samo zaustavio autobus, izašao i pozvao hitnu, bez da joj pruži prvu pomoć. Devojci je slomljen nos, kao i 2 rebra. pogledajte i sami kako je sve izgledalo…

Preporučujemo