Novo

Srbija u NEVERICI! Jadnog dečaka(12) otac i maćeha, držali ZAVEZANOG sa kozama 2 godine! Jeo šta OSTANE IZA NJIH(VIDEO)

Da, dobro ste pročitali današnji naslov. U doba ekspanzije društvenih mreža, i interneta uopšte, veoma je lako doći do nekih jako bitnih informacija. Čovjek se uz jutarnju kafu može načitiati svega, a crne hronike i ovakvih užasnih događaja je napretek. Prije je to sve bilo nedostupno, a sada možete u samo jednoj minuti otići i vidjeti šta je to novo na Grenlandu. Kao što ste mogli vidjeti u samom uvodu na današnji članak, i naslovnu sliku ova priča se dogodila u dalekoj Nigeriji, a cijela situacija nam samo može pokazati kakvih sve ljudi danas ima u životu. Tu prije svega mislimo na očeve, koji mogu biti itekako okrutni. U ovoj zemlji, pogotovo u njenim ruralnim dijelovima je sasvim normalno da čovjek ima bračnu zajednicu sa više žena. Tako je ovaj čovjek živio sa čak 3 žene, i imao je 18 oro djece sa njima.

Međutim jednog sina kojeg je dobio sa prvom ženom koja je umrla, je držao posljednje 2 godine u štali zajedno sa kozama. Držao ga je zavezanog za ogradu, i jadnik je jeo ono što je ostajalo iza koze. U trenutku kada su ga pronašli bio je čista kost i koža i u jako lošem stanju. Odmah je prevezen u bolnicu, gdje je smješten na intenzivnu njegu i priključen odmah na infuziju. 

https://www.youtube.com/watch?v=KPYVZdULuC4&feature=youtu.be

Hamza Atahiru Vala je bio šef spasilačkog tima, koji je pronašao sasvim slučajno ovog dječaka. NJegov otac je prodavao koze, i jedan kupac je vidio izgladnjelog dječaka kako je zavezan u štali, prenosi engleski BBC. Šta vi mislite o svemu?

Oglasi – Advertisement