SRBIJA SE ZALEDILA! Zoran jutros u 7 sati zbog alimentacije upucao bivšu ženu sa leđa! Stravični detalji jutrošnjeg zločina u Prokuplju…(FOTO)

0

I dalje nastavljamo sa crnom hronikom koja je postala deo svakodnevnice, i koja je definitivno u svakom segmentu našeg društva. Jednostavno ne može proći niti jedan dan, a da nas ujutro ne dočeka neka jako tužna vest, i koja nam definitivno pokvari raspoloženje. Jednostavno čovek počne razmišljati, da se takvi luđaci definitivno kreću svuda oko nas. 

Srbija definitivno prednjači u celoj ovoj priči, jer u poslednjih mesec dana, iz dana u dan imamo jako loše vesti koje se dešavaju kao da silazze sa fabričke trake. Ljudi su postali nezzadovoljni životom, a samo se gleda kako će se preživeti od prvog do prvog, a neki od tog silnog pritiska definitivno puknu, i onda dignu ruku što je najžaalosnije na nekog člana svoje porodice. 

Rano jutros u Prokuplju desila se velika tragedija kada je oko 7 sati Zoran B koji ima 52 godine, jednostavno sačekao svoju bivšu ženu I.R(46) te je upucao sa leđa, a onda sebi pucao iz istog pištolja u desni deo glave. Prolaznici su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju, koja je odmah reagovala, a prevukli su ih u klinički centar Niš. 

Kako se saznaje, razlog ovak okukavičkog čina je taj, što Zoran B nije nikako plaćao alimentaciju zza njihovo dvoje dece, a ovo je uradio nakon što mu je stigao sudski poziv za ovaj slučaj. 

 

Preporučujemo