SRBIJA SE TRESE! EVO zašto su Rodići zaratili sa Ražnatovićima: Anastasija na Slavi u Titelu 6 juna UHVAĆENA sa Mirkom Šijanom u vreloj pozi! (FOTO)

0

Izgleda da je došlo ipak vreme da se idilični odnosi između Rodića i Ražnatovića malo i pogoršaju, a sve je isplivalo kada je mali Željko proslavljao svoj 1 rođendan. Verujemo da svi znate da je skoro cela estrada bila na velikoj žurci, koju je napravio Veljko Ražnatović, a među prisutnim zvanicama nije bilo samo Mirka Šijana i njegove verenice koja je trudna, inače Bogdanine sestre. 

Naime, jako se dobro zna da je on imao jako velikih problema sa zakonom, pa je na početku njihovog druženja, Ceca branila Veljku da se druži sa njim, jako je dobro znala ko je njegov otac, a Mirko je imao problema i sa zakonom, tako da je par puta slupao auto od majke, koja je imala sede na glavi kada dođe vikend, i sin joj se malo “opusti”. 

Čaak je i Bojana koja je non stop na Instagramu, nije podelila 2 nove pesme od Anastasije, aa to je pre par meseci redovno i radila. E, tu je onda malo počelo i da “smrdi”, jer se jako dobro zna da mobitel iz ruku ne ispušta ni po 24 sata dnevno. 6 maja je bila velika porodična Slava u Titelu, a tamo nije bilo Anastasije, i već tada se znalo da je ona definitivno zakuhala sa srpskim Kardašijankama. 

Sada su krenule priče da je Anastasija bila pre par godina u vezi sa Mirkom, a da su sada ponovo sve obnovili, ali da niko ne sazna. Ako tome dodamo da je Anastasija verena, i da Mirko uskoro treba da postane otac, onda je pred nama jedan veliki skandal ovoga leta. 

 

Preporučujemo