Srce će vam stati kad čujete CIFRU! URAGANKE ULAZE U ZADRUGU 5: Evo šta se dešavalo na SASTANKU SA PRODUKCIJOM – Dobile odličnu ponudu?!

0

Novo izdanje Zadruge 5 kao što svi vi već znate starta 6 septembra, a Željko Mitrović već sada sprema jednu veliku bombu. Jednostavno je shvatio da mu nekoo mora biti novi Kristijan Golubović, a to su devojke izz grupe Uragan. One su predstavljale Srbiju na Eurosongu, i jako im se svidela ideja da imaju reklamu puna 24 sata. 

Kako kažu, ovih dana su dobile strašno dobru ponudu od strane Željka Mitrovića, koji želi da ih vidi u Šimanovcima. Ivaji se ideja svidela odma, dok ove druge 2 su u procesu razmišljanja. To nekako i nje loša ideja, jer zbog korona virusa, koji je opet počeo da divlja, više i neće biti toliko nastupa, pa su tamo i sigurne, a i zaradiće sigurno jako dobre novce. 

Pa pogledajte samo i Mariju Šerifović, koja je nakon osvajanja Eurosonga 2006 godine, sa pesmom Molitva ušla u Zadrugu, pa pogledajte gde se danass nalazi? Sa druge strane Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u “Survajveru”. Uskoro će se kada se varte sa odmora sve njih 3 ponovo održati sastanak, i 90% će da potpišu ugovor sa Željkom Mitrovićem.

Čelnici su navodno rešili da dobro odreše kesu kako bi poslednja sezona megapopularnog rijalitija bila najbolja, a osim devojki iz Uraganki spremili još par “bombi” od učesnika. Kako mislite da bi se ove 3 devojke snašle u haosu koji svake godine vlada u Šimanovcima? Trebaju li biti malo goreg karaktera, jer se jako dobro znamo ko je sve tamo, i šta se sve zna dešavati u jednoj celoj sezoni. 

Preporučujemo