Srbi se masovno ŽENE RUSKINJAMA- Nevjeste se vrlo rado doseljavaju i traže brak, MEĐUTIM MNOGO IM SMETA JEDNA STVAR…

0

Još uvijek se ne zna tačan broj brakova između Ruskinja i Srba, međutim, agencije koje se bave posredovanjem u sklapanju brakova sa ženama iz Rusije, posao naprosto cvjeta. Koliko koštaju usluge agencije, zašto baš naši muškarci žele njih za supruge, kakva su im iskustva sa Ruskinjama, i šta kažu žene koje su u braku sa Srbinom?

Naime, iz agencije za posredovanje u sklapanju braka između Ruskinja i Srba objašnjavaju da se kod njih nalazi nekoliko stotina profila žena koje su navele da baš žele Srbina za muža.

“Među tim Ruskinjama koje traže brak u Srbiji, najviše je onih između 29 i 35 godina. Većinom traže muškarce koji su zaposleni, koji nemaju više od 50 godina i da su finansijski stabilni. Nije problem da se dosele i da žive u Srbiji, i da se odreknu posla, karijere kako bi se posvetile porodici. Postoji nekoliko mogućih ponuda i na klijentima je da odaberu šta im najviše odgovara. Pun iznos cene plaća se nakon sklapanja braka, ali garancije naravno nema”- rekla je vlasnica agencije. 

Preporučujemo