“Srbi pomagajte, za koji dan neću imati hrenovke da skuham!” Goci izvršitelji pokucali na vrata, poručili joj da RODI PARE! Inače…(FOTO)

0

Od kako je krenula cela priča sa korona virusom, mnogi slojevi društva su se našli u jako velikom problemu, a čak i oni najveći, to jeste estradne zvezde su se našle u jako velikom škripcu sa finansijama. Neki od njih su uzeli kredite, i sada nemaju odakle da vraćaju velike rate istih, jer posla nikako nema,a kada će ga biti, ostaje nam da vidimo. 

Neki su postali jutjuberi, dok imamo i onih koji imaju tezge po stanovima i kućama po raznim žurkama, i budu adekvatno plaćeni za to,m a porez državi se i dalje ne plaća. Dosta se tu rizikuje, ali bez rizika nema profita jednostavno. Međutim, imamo i onu drugu stranu estrade koja se nikako ne žali, a jedna od njih je Goca Tržan i Goca Božinovska, kojoj je nedavno umrla majka, i kako kaže jako puno se zadužila, i jednostavno ne zna kako će izgurati ovu godinu koja je za zaborav. 

Još na sve to, ide svadba, žemni joj se sin Mirko, a gdje je beba koja uskoro treba da dođe, a od posla nema ništa ni na vidiku. Mnogi joj govore, gde je potrošila silne pare od Šijana, koji se bavio mutnim poslovima u 90 im godinama zajedno sa Arkanom?

Kako je rekla za Kuri.rs, nije imala nastup pune 2 godine, a nedavno je doživela i najveću sramotu, jer su joj izvršitelji pokucali na vrata zbog duga od 30.000 dinara. Jednostavno ne zna kako će vratiti dug prema državi, a kako je rekla nema ni od koga ni posuditi, jer su svi u istoj situaciji kao i ona. Vaša mišljenja o estradnim zvezdama i njihovim kriznim momentima?

Preporučujemo