SRBI POGINULI U NEMAČKOJ! Zakucali se u kamion, preminuli na licu mesta! Auto SMRVLJEN od siline udara…HAOS!

0

I ove večeri se malo posvećujemo crnoj hronici koja je definitivno ušla u svaki veb portal, i definitivno i društvene mreže jednostavno su preplavljene sa lošim vestima. Mnogo je i više nego tužnih događaja koji su se desili u poslednje vreme, a saobraćajne nesreće se samo skrolaju kao na filmskoj traci. 

Saobraćajne nesreće su također postale i više nego učestale, i jednostavno nema dana a da ne čujemo za neku strašnu saobraćajnu nesreću koja je završila sa smrtnim ishodom. Sve je više onih koji neodgovorno sedaju za volan, pri tome se popije koja čašica više, ljudi postanu hrabri u roku od pola sata i veruju kako mogu da budu Mihael Šumaher preko noći. 

Koliko opasna vožnja da bude i u puno uređenijim zemljama nego što su ove balkanske, pokazuje nam i današnja vest koja je stigla iz Nojtraublinga, iz okruga regensburg, gde su 4 srba poginula na licu mesta kada su se zakucali u kamion. Auto je bilo potpuno smrskano i nesretnim mladićima jednostavno nije bilo spasa niti pomoći. 

Kako se vidi na jako uznemirujućim slikama, vozilo BMW je potpuno smrvljeno, a nesretni srpski državljani su imali 23,27,31 i 44 godine starosti. Za volanom kamiona bio je mađar, koji je završio u hitnoj pomoći od pretrpljenog šoka, a celi uviđaj trajao je danas do 15 sati. 

 

Preporučujemo