SRAMOTA! OVAKO DOMAĆICA PERE SUDOVE! Snimak iz Crne Gore ZAPALIO internet: Pa niko ne može da veruje šta to ONA radi…BLAGO KUĆU U KOJU TI DOĐEŠ! (VIDEO)

0

I za danas tema koja je povezana sa morskim plažama koje ssu ovih dana apssolutno pune i jednostavno nema gde da padne ni šibica. Mnogo je zanimljivosti koje nam dolaze sa morskih destinacija, a u većini slučajeva imamo jako duhovite scene, koje čoveka jednostavno nasmeju. 

Verujemo da je jako veliki broj vas jednostavno apstinirao od mora prošle godine, kada je korona virus učinila to, da jednostavno niko nije mogao da mrdne od kuće. Međutim, Neum u Bosni i Hercegovini je prošlo leto radio punom parom, te je jako veliki procenat turista iz Srbije osveženje našlo na ovom BH moru. 

Međutim, sada je situacija drastično povoljnija jer su i Hrvatska i Crna Gora otvorene zza sve turiste. Već sada je jako teško da se pronađe bilo kakav aranžman na crnogorskom ili hrvatskom Jadranu. To znaju i vlasnici smeštaja u ovim zemljama, koji su digli cene do besvesti, pa tako na nekim mestima kafu moramo platiti i do 5 evra, što je svakako van ssvake pameti. Mi vam danas donosimo jedan jako neugodan sllučaj i scenu, koja je snimljena u Crnoj Gori, a koja nam pokazuje koliko jedna osoba može da bude zapravo prljava. 

Ovaj video je pokazao totalnu nekulturu i bahaćenje ovog para, koji je pobacao prljavo suđe u more.Mnogi su pomislili da će ona samo da opere suđe u moru, međutim, uradila je puno goru stvar, te je pobacala sve tanjire koji su završili na dnu. Komentari su se samo nizali, ali poznavajući publiku na tik toku, ovo u stvari i ne čudi, pogledajjte i sami…

Preporučujemo