“SRAM TE BILO BUDALO JEDNA!” – Brutalna svađa Marije Šerifović i Milija, pevačica napustila žiri, izašla iz studija!

0

Najpoznatije muzičko takmičenje u regiji je već dugi niz godina Zvezde Garnda kroz koje je prošao veliki broj takmičara od kojih je većina brzo pala u zaborav i počeli su se baviti nekim drugim profesijama.

Nekolicina je ipak uspjela da izgradi dosta uspješnu karijeru na estradi a samo neki od njih su Darko Lazić, Milica Pavlović, Milica Todorović i drugi. Jako važan segment takmičenja su i članovi žirija koji svojim komentarima podižu atmosferu u studiju a vrlo često se znaju i posvađati a to je i najinteresantnije gledaocima pored malih ekrana.

Majstor u tome je bila Jelena Karleuša i mnogi smatraju da je nakon što je ona napustila žiri šou pomalo i dosadan i da Ceca Ražnatović nikako ne može da je dostojno zamijeni. Ipak i dalje se desi da izbije žestok verbalni sukob između pojedinih čanova pa je tako u posljednjoj emisiji Marija Šerifović zakuhala situaciju sa Aleksandrom Milićem Milijem a razlog je bio što je on stalno prekidao dok je objašnjavala svoju ocjenu takmičara.

To je Mariju toliko razbjesnilo da je prekinula emisiju i napustila studio jako ljuta. Za takmičara o kojem je bila riječ Mili je rekao da razvaljuje i da je napredovao od nule do šestice. Popović je na to rekao da kada su se dijelili kandidati mentorima trebalo je da narodnjaci idu kod Snežane Đurišić a zabavnjaci kod Milija sa čime se Mili nije složio i rekao je kako je on prošle godine spremao 220 kandidata od kojih je troje bilo u finalu. Marija je na to dobacila da je svejedno izgubio. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo