SPREMAO SE DA KUMUJE NAJBOLJEM DRUGU, A MLADA JE KLEKLA ISPRED NJEGA! Doživeo ŠOK života kada je shvatio šta se dešava! (VIDEO)

0

Paul Šoproni iz Velsa je doživio iznenađenje života kada je pozvan da bude kum na vjenčanju svog najboljeg prijatelja. Ovaj muškarac star 40 godina je svoju djevojku Aleašu Pilavu koja je od njega mlađa 4 godine više puta prosio ali ona nikada nije željela da prsistane na brak.

On je pokušavao jako dugo raznim romantičnim postupcima da je ubijedi da je on pravi čovjek za nju ali Aleaša nije nikako popuštala. Iza sebe je imala već dva braka u kojima je dobila troje djece i radila je kao menadžerka za ljudske reusrse i nije željela da mijenja svoj život iz korijena zbog ponovne udaje.

Paul se skoro pomirio sa tim da ona nikada neće pristati na njegovu prosidbu ali kada je stigao na navodno vjenčanje svog prijatelja koji ga je pozvao za kuma tamo je ugledao svoju djevojku u vjenčanici i nakon prvobitnog šoka je naslutio da će mu se tog dana ispuniti i najveća želja. Naime njegova izabranica je tajno organizovala njihovo vjenčanje i on nije znao aposlutno ništa o tome.

Ona je do oltara došla uz pjesmu Trebalo je da to budem ja koju je sama pjevala a kada je stigla do Paula koji je evidentno bio u šoku kleknula je i službeno ga zaprosila. Međuitm brzo se nsašao i na neno pitanje da li će je oženiti prvo je u šali rekao da neće a onda je brzo poljubio i rekao da hoće. Aleaša je rekla kako je Paul u posljednje dvije godine molio da se uda za njega svaki dan ponekad i trideset puta i pošto je previše zaposlena da bi je neko prosio svaki dan bezbroj puta odlučila je da organizuje ovo tajno vjenčanje.

Preporučujemo