SPREMA SE UDAR! Zapad spremio KLOPKU ZA VUČIĆA! Evo kad će specijalna akcija BITI AKTIVIRANA….(FOTO)

0

Aleksandar Vučić je sigurno jedan od najaktivnijih predsednika u celoj regiji, čovek je konstantno u medijima, a ono što je uradio a svoju zemlju je definitivno neprocenjivo. Jedan od retkih je koji je pokazzao čeličnu pesnicu mafiji u Srbiji, a hapšenjem Velje Belivuka i rušenjem Kavačkog klana, pokazao je da ima veliku dozu hrabrosti da Srbiju izvede na pravi put. 

Ako tome dodamo i proces vakcinacije u kojem je opet Srbija druga u Evropi, onda se može reći da je Aleksandar Vučić pravi čovek za ovu zemlju, iako ga mnogi i ne vole zbog nekih drugih stvari. Uvek je imao svoje političke protivnike, a svakako da je Dragan Đilas najveći, a on ide toliko daleko da preti njegovoj deci i komplet porodici i to sa leplenjem posmrtnica sa likom njegovoga sina po centru Beograda. 

Sada je trenutno popularna situacija sa odlukom crnogorskog parlamenta da izglasa rezoluciju o Srebrenici, u kojoj se slažu da je Srbija izvršila genocid u Srebrenici. I to nije sve, jer, Đukanović-Krivokapić prema poslednjim informacijama u kombinaciji sa Draganom Đilasom spremaju pakleni plan za rušenjem Aleksandra Vučića na sledećim izborima koji su na redu u proleće 2022 godine. Međutim, svesni su i oni zajedno sa svojim partnerima iz Zapadnih zemalja da još uvek nema jakog imena koji bi stao na crtu predsedniku Srbije. 

Kako oni najavljuju, glavni politički napad će da bude pred sami kraj predsedničke kampanje, i uvereni su da će odneti jako veliki broj glasova, koji su do sada bili za Aleksandra Vučića. Verujete li vi u ovu opciju?

 

Preporučujemo