SPREMA SE RAT!? Ruska ubojita nebeska zver sprema se da uništi sve pred sobom… Svi su u strahu od onoga ŠTO SLEDI! (VIDEO)

0

Danas ćemo malo govoriti o velikim svetskim silama, a kada pomenemo moć, armiju, utecaj u celom svetu nikako ne smemo da zaboravimo Rusiju i Vladimira Putina. Čovek je to kojeg se sve države plaše, jer on ima sve ono što svetu treba, to je svakako plin, novac, ali i naoružanje koje ljudi nisu ni svesni u kojoj količini ga ima. 

Odrešitost i neki njegovi stavovi su doveli do toga da ni Kina ni Amerika, pa čak i jaka Nemačka ništa ne smeju u svetu uraditi, a da se Putin ne pita. Koliko je samo jako pokazuje i podatak koliko je on zapravo dugo na čelu svoje države. Ima jako dobre odnose sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem, kojem je nedavno pomogao i obnovio avio flotu Srbije. 

Jučer je tako njihovo ministarstvo odbrane objavilo informaciju kako je njihova avio flota poboljšana sa 2 nova modela Mig 31 K, koji su inače nosači hiper zvučnih raketa “Kindžel”, koji su smešteni trenutno u Siriji. Inače, jučer kasno poslepodne krenula je i velika vojna vežba na sredozemnom moru, a sve je upriličeno povodom ruskih vojnih akcija u Siriji, a ovde su inače isprobane i ove 2 nove letilice koje su poslednja reč moderne tehnologije. 

Prema rečima komandira ove flote, ovi avioni će u Siriji izvršavati “školske zadatke” ma šta god to značilo. Inače na aviobazi u Siriji završena je i izgradnja druge avio piste, koja će sada moći primati sve moguće nosivosti aaviona, što do sada nije bio slučaj. Pogledajte i sami u nastavku kako izgleda novo svetsko čudo. 

Preporučujemo