SPOLJA LAVICA A UNUTRA RASPAD SISTEMA! Karleuša je JEDNU STVAR mučki podnela za oca i majku, zbog toga još uvek neizmerno PATI!

0

O Jeleni Karleuši se zna skoro sve i nema osobe u Srbiji, čini seo kojoj mediji više pišu i najčešće je i meta brutalnih napada uglavnom zbog svojih izjava koje su žestoke i sa kojima se mnogi ne slažu. Ona je poznata kao žena koja nema dlake na jeziku ali to ne znači da je bezosjećajna nego naprotiv.

Jedna od bolnih tema kada je Karleuša u pitanju je i razvod njenih roditelja i to joj uvijek natjera suze na oči. Njena pokojna majka Divna je njenog oca Dragana upoznala  vrlo mlada i udala se za njega u svojoj 19-oj godini. Već sljedeće godine Divna je rodila Jelenu i iako su je roditelji obožavali njihova međusobna ljubav nije potrajala pa su se razveli kada je ona bila još mala djevojčica a otac koji je radio kao policijski inspektor je ostao prisutan u njenom životu i uvijek je bio tu za nju iako je imao mnogo obaveza.

Divna je jednom prilikom ispričala kako Jeleni nije ništa neodstajalo nego da je sve dobijala duplo te da iako je ostala da živi sa njom i sa svojim ocem je imala dobar odnos. Iako je Dragan poslije sklopio brak sa drugom ženom i osnovao porodicu i dalje je imao odlične odnose i sa Divnom i sa Jelenom.

U svakom važnom trenutku u njenom životu oboje su bili uz nju što pokazuje i fotka sa Jeleninog vjenčanja sa Bojanom Karićem sa kojim je bila u braku prije Duška. Iako nisu jako dugo zajedno pozirali u javnosti Dragan je uvijek tu za svoju kćerku i sa njom obilazi i Divnin grob.

Preporučujemo