Novo

“Spavala sam sa vjerenikom od svoje sestre, užasno se osjećam: Šta da radim?”

Ono zbog čega se gorko kajem je što sam spavala sa vjerenikom svoje starije sestre.

To se desilo prije više od tri godine, oni su danas u braku. Bilo je to davno, ja sam imala samo 20 godina i tada sam bila jako ljubomorna na svoju sestru.

Uvijek je bila bolja od mene, zbog toga sam željela nešto njeno i to sam i dobila. Ali, od tog trenutka se sve promijenilo, u međuvremenu sestra mi je postala idol.

U vrlo kratkom periodu nakon tog mog ljubavnog čina sa njenim vjerenikom, ja sam upala u užasne zdravstvene probleme. Moji bubrezi su odjednom zakazali i tada sam bila na rubu života.

Moja sestra je tada bez imalo razmišljanja odlučila da mi da svoj bubreg, tako da smo se ubrzo našle na operacijskom stolu i na svu sreću, sve je dobro prošlo. Oporavile smo se uspješno i ona i ja, ali ja ne mogu psihički da se oporavim od onoga što sam joj uradila. Kako dani prolaze sve mi je teže da živim sa tom činjenicom. Kad je pogledam u oči jednostavno me neka muka i pritisak u grudima zbog svega toga hoće da uguši.

Dugo sam razmišljala šta da uradim, kako da izađem iz svega ovoga, čak sam i razmišljala da joj sve priznam, ali nažalost nemam hrabrosti.

Sve više razmišljam o preselenju i to u daleku Ameriku ili Australiju, jer jednostavno ne mogu više. Možda će mi biti lakše kada odem. Jednu sam grešku u životu napravila, a cijeli život će me pratiti.

Oglasi – Advertisement