ŠOOK! Evo ko je PRVA ŽENA PREDRAGA KONA, pašćete u nesvest (FOTO)

0

Doktor Predrag Kon je postao jako poznato lice svima u regiji u vrijeme izbijanja pandemije korona virusa kada je kao član medicinskog dijela kriznog štaba u Srbiji najčešće držao konferencije za štampu i govorio o trenutnom epidemiološkom stanju u zemlji i mjerama koje se poduzimaju. Mnogi su ga smatrali prestrogim i nazivali ga pticom zlosutnicom ali on nikada nije odustajao od svog stava i mišljenja.

O njegovom privatnom životu se jako malo znalo sve dok nije isplivala njegova detaljna ispovijest u kojoj je naveo mnoge stvari koje su javnost iznenadile. Doktor Kon je rođen u Beogradu u tadašnjoj Železničkoj bolnici koja je danas dio KBC Dragiša Mišović 1955. godine. Njegov otac Andrija Ernest je bio jevrej iz okoline Čorne u Mađarskoj a majka je bila Danica Živković iz Aleksinca.

Porodica je jedno vrijeme živjela u Americi i kada je krenuo u školu nije znao nijednu riječ engleskog i bilo mu je jako teško ali ga je vrlo brzo savladao. U Njujorku su živjeli do Predragove sedme godine a onda su se vratili u Beograd gdje je nastavio školovanje. Svoju sadašnju suprugu Vesnu je upoznao kada je imao deset godina i odmah se zaljubio u nju.

Bio je šokiran jer je mislio da neko tako lijep ne može da postoji i bio je fasciniran njome. Međuitm život ih je odveo na različite strane ali su se ponovo sreli nakon 30 godina. Medicinu je upisao jer ga je na to nagovorio najbolji drug. Doktor Kon je svoju prvu suprugu Svetlanu  upoznao na medicinijadi a vjenčali su se 1980. godine. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo