SONJA SAVIĆ JE UMRLA SAMA I NA JEZIV NAČIN, A MALO KO ZNA DA JE VOLELA JEDNOG POZNATOG ČOVEKA: Smrt ih je RAZDVOJILA!

0

Žena koja je svojim talentom i ulogama  koje je ostvarila ostavila veliki trag u jugoslovenskoj i srpskoj kinematografiji je Sonja Savić koja je smatrana čudnom i skoro niko je nije razumio a život prema njoj nije bio nimalo blagonaklon.

Od malih nogu je obožavala glumu i iz svog rodnog Čačka je došla u Beograd da bi upisala glumačku akademiju te je bila u klasi kod profesora Minje Dedića a kolege su joj bile Žarko Laušević, Zoran Cvijanović, Branimir Brstina i još dosta poznatih glumaca. Sonja je nakon nekog vremena počela da se druži sa Milanom Mladenovićem i ostalim muzičarima iz grupe EKV i tada je i prvi put probala narkotike a nekako u  isto vrijeme kada je počela da se druži sa muzičarima upoznala je i svoju jedinu i najveću ljubav džezera Vlajka Lalića.

Oni koji su je poznavali su poslije pričali kako je Sonja maštala o tome da se uda za njega i osnuje porodicu ali je Vlajko tragično izgubio život 1990. godine kada je njegov jedrenjak potonuo usljed oluje. Sonja je upala u tešku depresiju a u to vrijeme su na Balkanu počele i pripreme za rat i Sonja je odselila u Sloveniju gdje je ostala sljedećih deset godina.

Nakon toga se vratila u Srbiju ali su joj jako malo uloga nudili a kada je u pitanju droga u jednom intervjuu je rekla da ne konzumira drogu osim ako je u društvu u kojem se ona uzimala uz alkohol. Rekla je i da je jedan kanabis pomjeri u neke više sfere ali i da nikada nije snimala pod uticajem bilo čega jer kamera sve vidi. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo