ŠOKIRALA NACIJU! STARLETE SU KAO WC PAPIR, BACE SE ZA JEDNU NOĆ! Jovana Jeremić otkrila kako osvaja MOĆNE MUŠKARCE, oni je muvaju posle RAZVODA! (FOTO)

0

Jedna od najpozatijih voditeljica na našem prostoru je Jovana Jeremić, a ona je poznata po svojim kontradiktornim izjavama. Nedavno je izjavila da se razvodi od supruga Vojislava Miloševića sa kojim ima kćerku. Otkako je objavila da je ponovo slobodna, ne prestaju spekulacije ko se njoj udvara i da li planira uskoro pnovo uploviti u neku novu romansu. Tako je za medije sada otkrila da je muvaju moćni muškarci: “Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedna moj prijatelj je rekao: “Jovana Jeremić je simbol moći”.

Muškarci koji imaju novca su sebe zadovoljili kroz novac, ali da bi se samopotvrdili kao muškarci, oni pored sebe moraju imati ne starletu, koja se koristi kao wc papir i baci za jednu noć, oni moraju da imaju lijepu, inteligentnu, hladnokrvnu spolja, a vrelu iznutra ženu koja je ostvarena u svakom smislu. Muškarac će muškarcu oprostiti sve osim jednog, da ima bolju ženu od njega”- rekla je Jovana.

Preporučujemo