ŠOKIRALA FANOVE! – “JA SAM MESOJED!” CECA JELA MESO ZMIJE, AJKULE, KROKODILA, NOJA I ZEBRE: Retko ko se USUDI na OVO, nekima se i povraća!

0

Ceca Ražnatović je već decenijama jedna od najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji a medije i javnost podjednako interesuje i njen privatni život koliko i njena karijera. Poznato je da se ona devedesetih godina udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je tada bio jedan od najmoćnijih ljudi u državi iako je svima bilo poznato da je kriminalac i traženi ratni zločinac.

Mediji su ga predstavljali kao kontroverznog biznismena koji je svojim uticajem uveliko pomogao Ceci u njenom proboju na estradi. Par je dobio dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju ali njihova sreća nije potrajala dugo jer je Arkan prije 22 godine ubijen u beogradskom hotelu nterkontinental a Ceca se posvetila djeci i karijeri i mnogi su mislili da nikada neće biti sa nekim drugim muškarcem posebno zbog toga što je u svakoj prilici isticala kao je ona već doživjela ljubav svog života i svog pokojnog muža je dizala na pijadestal.

Zato je prije godinu i po kao bomba odjeknula vijest da Ceca ljubi devet godina mlađeg Bogdana Srejovića od kojeg se nije odvajala i kada su svi msilili da bi mogli da stanu i na ludi kamen oni su iznenada prekinuli svoju vezu. Ceca je kada je u pitanju njen poslovni život prošlog ljeta postala i član žirija u najglednijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda gdje je zamiejnila svoju ljutu rivalku Jelenu Karleušu.

Jelena je poznata kao vegeterijanac koji  u svakoj prilici brani prava životinja dok je Ceca sa druge strane izjavila kao je ona mesojed i kako je do sada probala meso zmije, ajkule, zebre, krokodila i noja ali da nikako nije mogla da proba puževe jer joj odmah padne na pamet njihov izgled.

 

Preporučujemo