ŠOKANTNO: Sergeju Trifunoviću DVA PUTA život visio o koncu, jedva je izvukao živu glavu! (FOTO)

0

Sergej Trifunocić je jedan od najtalentovanijih glumaca u Srbiji ali se njegov ugled uveliko urušio nakon što je ušao u politiku i mnogi ga prozivaju da je lopov i narkoman. On je osoba koja nema dlaku na jeziku i ko uvijek kaže ono što misli a to ga je vrlo često skupo koštalo.

Tako se sada pojavila i informacija da je ovaj glumac koji je rođen u Uživu izbjegao smrt za dlaku i to nije bila pretpostavka nego se pokazalo da je istina. On sam je ispričao kako mu je pištolj bio prislonjen uz čelo sa namjerom da bude repetiran. Gostovao je u podkastu koji vodi Galeb Nikočević a koji se zove Agelast i rekao kako su na njega dva puta u životu vadili pištolj i prvi put se to desilo kada je tek upisao glumu 1990. godine.

On se nalazio u Užicu u kafiću Bumerang koji je u javnosti poznat i po tome što je u njemu Basara napisao scenario za svoj film. Tada je Sergej imao samo 17 godina i sjedio je u kafiću sa svojom djevojkom a poveo je i brata koji je tada bio star 11 godina. U jednom trenutku mu je djevojka rekla kako je neki čovjek odveo njegovog brata Baneta i on pogleda i vidi kao neki nabildovan lik nosi Baneta pod miškom.

On je odmah skočio i počeo da viče da ga pusti a ovaj se lik okrene i zamahne pesnicom. Tada su i Bane i Sergej počeli da se tuku sa njim i onda je ovaj lik izvukao pištolj. Čuo je saamo repetiranje i osjetio veliki strah. Ostatak pročitajte ovdje.