ŠOKANTNO!- “DEVOJKA ME VARALA SA ROĐENIM DEDOM”- Mladić se GUŠIO u suzama, ali ono što sledi tek šokira (VIDEO)

0

Nekada davno smo imali mogućnost da na trafikama kupujemo časopise sa istinitim ispovedima, a žene su masovno kupovale te magazine, ali danas je totalno druga priča u pitanju. Imamo brdo serija na skoro svakom kanalu koje pokazuju izmišljene životne priče, ali isto tako po društvenim mrežama imamo ispovesti koje su sse desile i koje ljudi masovno čitaju. 

Najgore su one ispovedi kada nekoga povredi jako bliska osoba, a tu se najviše radi o prevarama koje ssu itekako učestale u poslednje vreme. Tako vam danas donoimo jednu jako potresnu ispovest, koja se pojavila na društvenoj mreži tik tok. Naime, ovaj britanac je bio u vezi sa devojkom sa kojom ima 2 dece, ali mu je ona zabila nož u leđa. 

Naime, njegova rođena devojka ga je varala sa njegovim dedom ni više ni manje, a živeli su pod istim krovom. Najgore od svega je to što je njegov sin za kojeg misli da mu je on otac, u stvari njegov stric, jer ga je napravio njegov rođeni deda. 

Verovali ili ne, snimak njegove ispovedi do sada je na Tik toku pregledalo preko 11 miliona ljudi, a komentari su razniliki, a najviše je onih koji su mu pružali podršku. Šta vi mislite o ovoj temi, da li je ovo sve normalno?

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

 

Preporučujemo