ŠOKANTNE VESTI ZA CELU SRBIJU! Marić otkrio detalje:”Zovne Cecin muž, javila se Dada, A ON PSUJE!” Licitirali smo ko će sledeći da bude ubijen…

0

Danas se malo dotičemo Milomira marića, koji je svakako jedno od najvažnijih imena u srpskom novinarstvu. Čovek koji je preko 40 godina u žurnalistici, a jako zanimljiva stvaar je ta, da je krenuo kao mladi novinar i to u listu, kojeg je vodila supruga Slobodana Miloševića. To mu je bila odskočna daska za daljnji napredak u karijeri. 

Odmah nakon toga je postao i urednik lista “Duga”, koji je u to vreme pokrivao sve političke aktivnosti na području bivše Jugoslavije. Radi oje intervjue sa političkim disidentima, do kojih je u doba komunizma bilo jako teško doći, a baš zbog toga je svako njegovo delo bilo itekako čitano. Nakon toga je krenuo i kao voditelj po raznim televizijama, a skrasio se na happy TV.u koja je pod njegovim vodstvom prerasla u eminentnu televizijsku kuću.

Njegova emisija Ćirilica i Goli život su svakako jedna od gledanijih u celoj regiji, jer gosti koje je imao u toj emisiji su svakaako i više nego zanimljiva. vesna radusinović poznata novinarka je njegova ljepša polovina, a sa njom je poslednje 23 godine. Međutim, sada je Milomir Marić ispričao neke detalje, za koje je znao jako mali broj ljudi u Srbiji. On je naime govorio o smrti svoje kolegice dade Vujasinović, koja je tragično poginula tih krvavih 90 ih godina prošloga veka. 

“To je bilo 1994 godine, nismo bili ni svesni da smo se igrali sa ubistvima, licitirali smo ko će sledeći da bude ubijen, a u jednom od poslednjih članaka smo naveli i Arkana, i na kraju je bilo i istina. On je odmah pozvao u redakciju i počeo je da urla na sav glas. 

 

Preporučujemo