ŠOK- ŽENE SU ZA NJIM SJEKLE VENE, A ONDA JE SAMO NESTAO! Razlog je bila VELIKA BOLEST, a danas OVAKO izgleda-NEPREPOZNATLJIV (VIDEO/FOTO)

0

Mnogo je pjevača i pjevačica na ovim našim prostorima koji su u jednom periodu bili važan dio estrade, za koje se smatralo da će napraviti veliku karijeru te da će imati veliki broj hitova iza sebe, ali ih je onda život na neki način odveo na sasvim drugu stranu pa nisu ostvarili sve ono što su zamislili ili što su drugi očekivali od njih, a mnogi od njih su jednostavno nestali sa scene i ne zna se ništa o njima ili veoma malo. Tako se i ovaj pjevač, kojeg svi znaju kao Igora Starovića pojavio devedesetih godina prošlog vijeka kao pjevač grupe ”Divlji kesten”

On je tokom tog perioda kada je gradio karijeru i slavu važio za velikog zavodnika i srcolomca, te je imao zaista veliki broj obožavateljki koje su bile opčinjene njime. U to vrijeme je grupa Divlji kesten pravila haos na svojim koncertima, a svi su znali i pjevali njihove hitove kao što su: “Nataša”,”Oči zelene”, “Ko će suze da ti briše” i “Rođendan”.

Ipak, 2002. godine se grupa raspala, a Igor se totalno povukao sa muzičke scene, a onda se 2013 godine pojavio ka učesnik u jednom rijalitiju, i ti u Farmi, gdje mu nje u jednom trenutku pozlilo, pa je završio u bolnici. Zdravstveno stanje mu je od tada mnogo bolje, ali se nakon Farme Igor potpuno povukao u ilegalu

Ipak, on često objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, ali se vidi da je i dalje ostao veliki miljenik žena, jer mu one najviše komentarišu njegove fotografije. Igor je danas prepoznatljiv po tome što nosi stalno maramu na glavi, ali to je uvijek bio njegov zaštitni znak, samo što sada ima i višak kilograma

Preporučujemo