ŠOK ZA SVE! Snimili bahanalije na rijeci usred Beograda – šokirala ih “akcija” na brodiću…

0

Kako su društvene mreže doživele jako veliku ekspanziju u celom svetu, tako je danas svako u mogućnosti da postavlja na internet šta god da mu padne na pamet. Samim time, ni društvene mreže jednostavno ne mogu da iskontrolišu sve svoje korisnike, i da brišu neke stvari na vreme, tako da im nekada promakne neki “detalj”. 

Tako smo par puta do sada mogli da vidimo uživo prenos nekog krvoprolića koji su se dešavali u Americi i Švedskoj. Dok je Facebook reagovao, i ukinuo taj live prenos, velika šteta je do tog trenutka već napravljena. Samim time, oni maloljetni danas na svojim mobitelima, mogu da vide sve i svašta, oni malo znatiželjnij ili promućurniji surfaju po dark vebu i tamo vide sve i svašta. 

Danas vam tako donosimo priču iz Beograda, a radi se o vrelom snimku koji je nastao na jednom manjem brodiću na reci Savi. U po bela dana, u glavnom gradu Srbije, ispod Novog železničkog mosta, na Savi, grupa muškaraca i golih žena, napravila je scenu koja je izgledala kao film za odrasle osobe. Kako možete videti na snimku, muškarci su sjedili na palubi broda, imali su alkohol u rukama, dok su im devojke u toplesu plesale u krilu, a da li je sve ostalo na tome? Naravno da nije…

“U pitanju su strani državljani i njima je brod bio regularno rentiran na dva sata. Isplovili su, prošli Most na Adi, a kapetan koji je upravljao brodom nije ni bio svestan šta mu se dešava iza leđa. Tek kada je primetio ljude okolo da svi pilje u njegovu brodicu, okrenuo se, i imao je šta da i vidi. Sve je to trajalo tri, četiri minuta i tako je nastao snimak. Dok je on reaagovao, već je bilo kasno, upozorio je devojke da se obuku, ali tada je već bilo suviše kasno. Tako da se vožnja jako brzo završila, aiz Uprave su poručili da nisu bili svesni kome izdaju brod, i šta će se zapravo dešavati na njemu.

Preporučujemo