ŠOK ZA FANOVE! Nataša poludela, prevrtala i JELA IZ KONTEJNERA! Nataša Bekvalac usred noći šokirala objavama!

0

Nataša Bekvalac, populara srpska pevačica se ponovo aktivirala, te je krenula sa svojim aktivnim radom na sceni. I pre same pandemije korona virusa nije je bilo na sceni sigurno punih godinu dana, a sve je to mogla da zahvali svome jako turbulentnom privatnom životu, jer se jako dobro zna da ima jako malo sreće u ljubavi. 

Do sada se razvodila čak 3 puuta, i jednostavno ni sa jednim čovekom nije izdržala baš puno vremena. Jedino je sa prvim suprugom bila preko 5 godina u braku, jer sa njim ima i dete, i logična je stvar da je njega i najviše volela, ali je nemirnog duha, jer očigledno ne može da se smiri na jednom mestu. 

Međutim, ako pogledate njen Instagram profil, jako brzo ćete shvatiti da ima jako veliku porodicu koja je isspunjava u svakom mogućem pogledu. Ima dve sestre, sa kojim svako malo nege otputuje, i kako se moglo protumačiti na osnovu njenih storija, i ne fale joj baš toliko muškarci. Međutim, ako je ikada imala problema sa nečim, i da se jednostavno ne može odvojiti od toga, to je svakako nikotinska ovisnost, a do sada je jako puno puta pokušavala da se skine sa cigareta. 

Verovaali ili ne, neku noć je za samo par minuta postavila par sstorija, naa prvom je pisala da je 5 dan bez cigarete i da je na ivici ludila, jede šta stigne, a kap koja je prelila čašu je ta da je preturala po smežu da n+bi našla ostatke palačinki koje hana nije mogla da pojede par sati ranije…

Preporučujemo