ŠOK VEST! RASKINULI ISAK ŠABANOVIĆ I ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Otkriveno ŠTA SE DESILO, nije dugo potrajalo!

0

 Prije par mjeseci su svi mediji pisali o tome da se na estradnoj sceni pojavio novi par te da su pjevačica Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović koji se široj javnosti predstavio u prošloj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji Zvezdama Granda i stekao veliku popularnost i veliki broj obožavatelja, zaljubljeni, i da se ne odvajaju jedno od drugog.

Međutim kako je brzo ljubav planula tako se izgleda i ugasila a sve je otkriveno kada je Aleksandra na promociju novog albuma svoje kolegice i prijateljice Nadice Ademov došla sama. Okupljeni novinari su je pitali zašto je sama i gdje joj je dečko ona je odgovorila kao iz topa da nema dečka.

Zatim je objasnila da ona i Isak nisu više zajedno i da se jednostavno nisu uklopili i da su dva različita svijeta te da imaju potpuno drugačije poglede na život. Čim su to shvatili dogovorili su se da stave tačku na svoju vezu i ostanu projatelji. Ona nije željela da ulazi u detalje prekida ali je rekla da nije imala namjeru da njihovu vezu objelodani ali da su ih paparaci uhvatili zajedno.

Istakla je i da ne pati zbog razlaza sa Isakom  i da mu želi svaku sreću u životu. Mladenovićka je dodala i da je zaprepastilo kada je čula priču da su njih dvoje ušli u vezu samo zbog marketinga i da bi se o njima pisalo jer to jednostavno nije istina. Podsjetimo Isak i ona su bili gosti u nekoliko emisija u kojima su pričali o svojoj ljubavi ali i o svojim različitim muzičkim ukusima obzirom da je on roker a da ona pjeva narodnjake.

Preporučujemo