ŠOK! URGENTNO HOSPITALIZOVANA! JELENI KARLEUŠI SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT!

0

Jelena Karleuša je svakako neko ko uvek voli da šokira javnost bilo s svojim delima uživo, ili svojim statusima na društvenim mrežama po kojima je itekako poznata. Verujemo da znate svi njene afere u koje je ona bila upletena i koji su joj doneli itekako koristi u njenoj karijeri, a svakako je najveća ona iz 2019 godine kada je uhvaćena u aferi sa BH fudbalerom Ognjenom Vranješom. 

Cela ta godina je protekla u detaljima njene afere kako je prevaarila Duška, krenule su i međusobne optužbe po društvenim mrežama, a celi slučaj je na kraju završio i na beogradskom sudu, gde ju je Ognjen Vranješ tužio za teške pretnje na društvenim mrežama, ali ni na jednom suđenju se nije pojavila jelena Karleuša, dok je on na svakom bio prisutan. 

Veruje se da mu je isplatila astronomsku cifru jer se nijednom nije pojavila na beogradskom sudu, aa njen glavni izgovor je bio taj da joj je majka preminula, i da ne može baš iz tog razloga da dolazi na sud. Idemo dalje sa njenim kontroverznim statusima, a najgori je bio onaj iz prošle godine kada je u najjačem talasu korona virusa, slikala se u bolničkom krevetu kako je skopčana na aparate, dok je imala raširene noge i obučena u roze minić i top našminkana. 

Mnogi su je osudili za neslanu šalu u jeku dešavanja u Srbiji kada je veliki broj ljudi umirao u tom trenutku. Međutim, đavo uvek dođe po svoje, pa tako i ovaj puta jer je završila na Urgentnom centru u Beogradu, a pored slike se i zahvalila osoblju koju joj je dalo potrebnu infuziju. 

Preporučujemo