Vijesti

ŠOK upozorenje naučnika! Pratili NULTOG pacijenta u Kini i OVO su saznali: EVO kako se virus širio: OVO niko nije znao(VIDEO)

Naučnici iz Kine su opet šokirali veliku većinu cijelog svijeta. Oni su naime testirali 19 putnika koji su putovali sredinom januara u jednom autobusu u pokrajini Džianjung, i došli su do jako velikog otkrića. Ovaj autobus je naime imao upaljen klima uređaj. Sada se pitate, pa mi smo ovo znali?

Ima jedan detalj koji niko nije znao. Naime klime rade po principu da uzimaju vazduh s polja i recikliraju ga u prostoriji, dok imamo druge vrste klima uređaja koji uzimaju vazduh iz same prostorije i prerađuju ga u čist i hladan vazduh. To je bio slučaj u ovom autobusu, jer je koristio staru seriju klima uređaja. Zato su kineske vlasti zabranile klimu, a naređuje se otvaranje prozora ako je suviše vruće.

U Velikoj Britaniji se baš zbog ovoga u bioskopima, pozorištima i tržnim centrima uveo novi sistem rada klima uređaja, tak oda su sada svi sigurni. Da li ste znali za ovaj podatak?

Oglasi – Advertisement