ŠOK! Ubio se maloletni GLUMAC (16) u Vladičinom Hanu: Jeziva TRAGEDIJA u Srbiji, pronašla ga majka,tuga velika! (FOTO)

0

Skoro svaka vijest koja nam dolaziu posljednje vrijeme spada u crnu hroniku pa ni danas nije ništa drugačije. Cijelom Srbijom je odjeknula vijest o samoubistvu tinejdžera koji je imao samo 16 godina i koji se bavio glumom.

Još uvijek nisu poznati razlozi za ovaj njegov čin a kako pišu srpski mediji radi se o momku koji potiče iz ugledne poorodice. Mihajlo Milosavljević je bio srednjoškolac koji je živio u Vladičinom Hanu a nakon što se u utorak vratio iz škole izvršio je samoubistvo u dvorištu porodične kuće iz za sada nepoznatog razloga. On nije ostavio oproštajno pismo i tako je ostalo samo da se nagađa šta ga je natjeralo na ovaj korak.

Prema pričama koje kruže po gradu on je malo prije nego je sebi oduzeo život posudio auto od komšije i slupao ga jer je doživio saobraćajnu nesreću. On je prema tim pričama pobjegao sa mjesta nesreće pa ga je i policija tražila. U srpskim medijima se navodi kako je prije samoubistva  na Instagramu objavio stori u kojem je napisao Kako je samo lep ovaj svet. Pored ove priče koja se najviše provlači po njegovom rodnom gradu tu je i ona o nesretnom ljubavnom životu.

Iako niko ne zna koji je pravi razlog i sve se svodi na špekulacije svi koji su ga poznavali se slažu da se radi o mladiću koji je bio dobra osoba i lijepo vaspitano dijete. Njegovi roditelji su bili izuzetno ponosni na njega a komšinica je ispričala da nikada ne bi prošao ulicom a da se ne javi i ne pozdravi. Mihajlo ima i starijeg brata koji je završio fakultet u Beogradu a za Mihajla se nikada nije pričalo ništa loše i nije bio problematičan niti je upadao u nevolje.

Preporučujemo