ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Voditeljka Sonja doživela PEH, ISPALO ONO ŠTO NE TREBA! (VIDEO)

0

Iako mnogi misle da je posao voditelja lagan i da je sve što oni trebaju da urade je da lijepo i uredno izgledaju te da pročitaju ono što im se servira, u stvarnosti je to daleko od istine. Naime novinari i voditelji prije svake emisije moraju dobro da istraže temu koju će obrađivati a koja treba da bude interesantna gledateljima.

Onda je potrebno i da odluče koje će goste pozvati u emisiju u koja će im pitanja postavljati  a pored toga bez obzira da li imaju neke probleme ili jednostavno nisu raspoloženi, oni moraju biti nasmijani i zabavni zbog svojih gledalaca. Posebno je teško voditi emisije koje idu uživo jer tu nema mjesta za ispravljanje eventualnih pogrešaka a niko ne može predvidjeti šta se mpože desiti.

Zato voditelji moraju biti spremni da se snađu u svakoj situaciji i da se ne pogube a mi vam donosimo jedan interesantan slučaj koji se desio voditeljki Sanji Kortez koja je jedna od omiljenih u Španiji. Ona je vodila svoju emisiju koja ide uživo i široko s e somjehivala a onda joj je odjednom isapo zub i to bez ikakvih poteškoća.

Iako joj sasvim sigurno nije bilo nimalo prijatno, ona se sagnula i pokupila zub sa poda studija i nastavila onako krezuba da vodi emisiju ali je dobro pazila da se ne osmjehuje preširoko do kraja snimanja. Svi prisuitni ali i oni pored malih ekrana su bili u potpunom šoku ali se mora priznati da se Sonja snašla poput pravog profesionalca i nije dozvolila da je ni ovakav događaj i blam omete u njenom poslu.