Šok scena na svadbi: Mlada raširila noge, mladoženja klekao ispred i NAVALIO, a svatovi NAVIJALI! (VIDEO)

0

Dan vjenčanja je za sve parove jedan od najposebnijih u životu i svi se trude da on prođe savršeno. Obično se pravi i velika svadba na koju se pozovu porodice i prijatelji kako bi svjedočili sreći budućih supružnika koji se mjesecima pripremaju za vjenčanje.

U posljednje vrijeme je postao običaj da mlada i mladoženja uvježbavaju i svoj prvi ples i mnogi postavljaju video snimke na društvenim mrežama i može se vidjeti da ima onih koji su se stvarno potrudili i milina ih je gledati. Međutim ovaj snimak o kojem danas pišemo je zgrozio korisnike fejsbuka i pokrenuo gomilu negativnih komenatra i većina je ponašanje mladenaca opisala kao sramotno.

I u ovom slučaju se radi o prvom plesu mladog bračnog para ali su ga oni pretvorili u perverziju i po mnogima su prešli sve granice ukusa. Njihova koreografija je više ličila na radnju porno filma jer je mlada sjedila na stolici sa prstom u ustima dok je madoženja ispred nje đuskao. U jednom trenutku on je kleknuo ispred nje a ona mu je stavila nogu na rame.

@ericunderwoodtiktok

Bon appetite! 😋 #fyp

♬ original sound – EricUnderwoodTikTok

Mladoženja je tada počeo svoju novopečenu suprugu lizati po butinama a na kraju joj je raširio mnoge tako da su svi svatovi mogli da vide, što je popraćeno oduševljenjem i aplauzom prisutnih. Osoba koja je očito bila gost na svadbi je ovaj snimak postavila na društvene mreže uz opis da je mladoženja umirao od gladi ali iako je sve trebalo da zvuči šaljivo reakcije korisnika su bile osuđujuće. Jedan od komentara je bio i: Šta mislite kako se osjećao njen otac?

Preporučujemo