ŠOK PREDVIĐANJA VESNE RIVAS O ZADRUZI 6! Kad je čula datum početka rijalitija ZALEDILA SE, progovorila i o KOBNIM POSLEDICAMA!

0

Pjevačica starije generacije i rijaliti učesnica Vesna Rivas, pored navedenih stavki,  bavi se i još jednim zanimljivim hobijem. Naime, počela je da predviđa budućnost i javno iznosi sve svoje pretpostavke. Podsjećamo da je prije 3 godine Vesna Rivas rekla da će doći do razvoda braka između rijaliti učesnika Dejana i Dalile Dragojević, što se prošle godine i ostvarilo.

Sada je počela da se bavi proročanstvom šeste sezone rijaliti programa Zadruga koja se emituje na Pink televiziji. Kada je krenula na put kako bi se odmorila, pričala je sa svojima o Zadruzi i pitala je kada počinje nova sezona. Nova sezona ovog programa započela je 9. septembra, a kada je Vesna to čula odmah joj nije bilo dobro. Odmah je objasnila šta je u pitanju, a radi se o tome da će doći do smrtnih posljedica.

Pink televizija i cijela produkcija je računala i da će u ovoj sezoni biti, jedna jedina, Miljana Kulić, ali je spriječena na neko vrijeme jer je imala operaciju od koje se još uvijek oporavlja. Miljana se jedva izvukla iz bolnice i sobe u kojoj je provela tri mjeseca, a Vesna naglašava da je Miljana zapravo u stanju koje je opasno po život. Iako je na slobodi i vratila se u svoju porodičnu kuću u Nišu, Miljana ima trombozu težeg oblika s kojim se ne treba šaliti.

 

Kako je Vesna rekla, ti trombovi se u Miljani stvaraju iznova i iznova i nikako ne staju s rastom. Da bi se to sve smirilo, potrebno je da prođe i do nekoliko mjeseci, jer je kod Miljane stvoren grozd od trombova. Sada je ipak došla do tog nivoa da za nju više odluke ne donosi ona sama, nego skup psihijatara. Tako bi trebali upravo oni iz konzilijuma da odluče da li je Miljana sposobna da uđe u Zadrugu ili ipak ne…

Preporučujemo