ŠOK! Otkriveno zašto su se ceca i Bogdan morali rastati…Niko ne može da veruje da je PUKLA njihova idila…(FOTO)

0

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović su svakako najlepša ljubavna priča koja se desila u 2021 godini. Dugo vremena su se krili od očiju javnosti, mada je ceca davala neke naznake da je zaljubljena, ali se uvek zagonetno smeškala kad su je pitali da kaže ime misterioznog muškarca, a ona je uvek govorila da za to uvek ima vremena. 

A onda je u januaru ove godine po prvi puta objavila fotke sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem, a svi su bili u čudu kako nema veze sa svetom estrade, a njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno na rođendanu njihove zajedničke prijateljice. Razzmenili su brojeve telefona i tak oje u stavri sve i krenulo. Jako brzo su upoznali se sa Veljkom i Anastasijom, to jeste sa Bogdanovim roditeljima. 

Sve je mirisalo na jednu super vezu, a kada su svi shvatili da je Ceca više u njegovom apartmanu nego kod svoje kuće, svi su apsolutno shvatili da je u pitanju više nego ozbiljna veza. Međutim, u par navrata je ceca nagoveštavala da je jako iskusna riba, koja se ne da tako lako zamajavati, i Bogdan ju je morao ozbiljno da shvati. Sada je otišla na odmor na Kipar, i kada su svi pomislili da je i on tamo, on je ipak ostao u Beogradu, gde ima posla oko restorana. 

Mnogi tabloidi su ovo protumačili kao kraj njihove veze, a sve je dodatno podgrejano kada su je pitali ko joj najviše tamo nedostaje,m ona je rekla da je u pitanju mali Željko, ali će se i on jako brzo pridružiti zajedno sa roditeljima. 

Preporučujemo