ŠOK!- ON JE SLIKA I PRILIKA VELIKOG ČOLE: Pričalo se da mu je sin koga nije htio da prizna, evo šta on kaže o tome!(FOTO)

0

Kada je zabavna muzika na ovim prostorima u pitanju, onda se sa sigurnošću može reći da je najveća zvijezda na ovim prostorima u toj muzici svakako Zdravko Čolić, i da on već decenijama dominira cijelom regijom ali i šire. On je na takmičenju Pjesme Eurovizije nastupao sada već davne 1973. godine sa pjesmom Gori vatra, i od tada svi njegovi fanovi, kojih je svake godine sve više i više, veoma pomno prate njegov rad

Sa druge strane popularni pjevač Amir Kazić Leo je u regiji najviše poznat po svojoj pjesmi ”Kreni” koju je napravio u duetu sa Severinom, a svi koji prate Lea i njegov rad kažu da on i glasom, ali i izgledom neodoljivo podsjeća na Zdravka Čolića, pa su tako veoma često kretale i priče, nekada iz šale, a nekada i iz zbilje da je on nepriznati sin legendarnog Zdravka Čolića, i da njih dvojica zaista nevjerojatno sliče. Tokom svojih nastupa u Beogradu i sam Leo se bio našalio na taj račun, pa je novinarima rekao i ovo:

” Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mjestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata” – rekao je Leo, a to su prenijeli mnogi mediji u regiji. Još je na kraju Leo dodao i ovo: ” Ne razumijem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mjestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zašutjeli. On se ograđuje, a ja ne znam zašto”

Preporučujemo