ŠOK! NE LIČI NA SEBE! OVAKO DANAS IZGLEDA ZMAJ OD ŠIPOVA: Svi gledaju u ovu sliku i ne mogu da dođu sebi, PA ŠTA MU BI?! (FOTO)

0

U posljednjih petnaestak godina u našoj regiji je najgledaniji TV format postao rijaliti program a zahvaljujući tome smo dobili i novu vrstu selebriti ličnosti a to su rijaliti zvijezde. Radi se o ljudima koji nemaju nikakav talenat niti rade neki koristan posao ali koji su zahvaljujući tome što su bili učesnici rijalitija postali poznati i slavni.

Jedan od njih je i Ilija Grahorac koji je bio u rijalitiju Parovi i koga javnost zna po nadimku Zmaj od Šipova. On je sebe predstavljao velikim zavodnikom i nije krio da mu žensko društvo jako godi. Pored toga on nikada nije imao dlake na jeziku i uvijek je govorio ono što misli i često je dolazio u sukob sa drugim takmičarima. On je u svom kraju poznat kao jedan od najbogatijih stočara o čemu je i sam više puta govorio pred kamerama a jednom prilikom je održao cijeli govor na temu stočarstva i pčelarstva kod nas.

On je tada rekao i da će prije nego umre nekoj osobi u koju ima povjerenje prenijeti sve tajne svog posla a koje je on naslijedio od svog oca a on od svog. Istakao je da se radi o pčelarskim i stočarskim tajnama koje su neophodne da bi se bilo uspješno u ovom poslu. On s eu posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti a ponekad nešto objavi na društvenim mrežama.

Tako je veliku prašinu izazvala fotka njegove nove izabranice koja je dosta mlađa od njega i jako je zgodna ilijepa i svi se pitaju kako je uspio da je osvoji. Po fotoografiji koja je nedavno isplivala u javnosti moglo bi se zaključiti da je Zmaj od Šipova promijenio i progfesiju jer na njoj se vidi kako svira harmoniku sa svojim bendom.