ŠOK! Na vrata im pokucala žena, a u rukama je NOSILA BEBU! “Ništa mi ne treba, samo da kažem vašem mužu DA IMA JOŠ JEDNO DIJETE!”

0

Sigurno ni sami niste vjerovali kada ste pročitali današnji naslov, ali ovo je istinita priča, koja nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Sarajeva. Naime, radi se o tome da je jednoj porodici Nurkanović prije 25 godina na vrata pokucala jedna žena, koja je u rukama držala bebu.

Tada je izgovorila jednu rečenicu, koja je svima promijenila živote: “Dobar dan gospođo. NE treba mi ništa od vas, smao želim da kažem vašem mužu da ima još jedno dijete”. Od tog susreta je prošlo 4 godine, a taj čovjek je bio na samrti, pa je odlučio svojoj ženi sipričati cijelu istinu. Rekao je da njihov sin Eldar ima sestru, koja nije greška. Naime, poznati fotograf iz Bosne i Hercegovine Eldar Nurkanović je ispričao svoju priču, pa je rekao:

“Otac je bio profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu, a mama je bila doktorica. U tridesetim je saznao da ima rak, liječio se gdje god je mogao.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Preporučujemo