ŠOK NA DEDINJU! Veljko priveden u policiju, Ceca urliče na sred kuće! “Odvedoše mi deteeee” Niko ovo nije očekivao, pa ŠTA URADI crni Veljko?

0

Porodica Ražnatović je svakao jedna od najpoznatijih u celoj regiji, kada su u pitanju osobe koje su u šou biznisu. Sve je krenulo od cece i Arkana koji su u svome polju delovanja, jednostavno najbvolji, pa tako ni njihova deca nema šanse a da ne uspeju u životu. Za razliku od druge dece,. oni su sve imali na pladnju, a Anastasija je prva krenula majčinim stopama. 

Postala je pevačica, i izabrala je puno lakši put, za razliku od njenog vrata Veljka koji je izabrao najteži sport da se bavi sa njime, a to je svakako boks. I pored toga, on je pokazao jako veliki talenat, jer do sada u 11 amatersskih bori ima sve pobede, od čega je 10 odlučeno sa prekidom, to jeste nokautom. 

Svi ga odmah proziaju, a njegov Instagram nalog je pun hejtera koji mu spuštaju i govori da mu mamica traži protivnike, koji moraju da padnu u određenoj rundi a za to ih ona itekako solidno plati. Međutim, on je u nekim svojim izjavama govorio da ga takve izjave bukvalno hrane. Međutim, nije Veljko bez potrebe uzeo taj sport da se bavi sa njime, jer je itekako opasna kada mu pogode živac. 

Naime, on je sa Bogdanom sada u Titelu, gde se skroz preselio jer mu je puno bolje kada se sprema za mečeve,  i izbegao je silnu gužvu i medije. Svi se sećamo njegovog ekcessa kada je grupa pijanih mladića došla ispred kuće i puštala glasnu muziu, dok je beba spavala. On je izašao napolje i potukao se sa trojicom mladića, a sve je završilo u novinama, a Veljko u stanici..

Preporučujemo