ŠOK! – MAJA MARINKOVIĆ ZABRANJENA NA PINKU?

0

Jovana Jeremić je u zadnjih godinu dana postala najpoznatija voditeljka u Srbiji a trenutno na televiziji Pink vodi jutarnji program. Ona je poznata kao osoba koja ima prekomjerno samopouzdanje i svojim izjavama često šokira javnost a trenutno je aktuelna njena javna prepirka sa Majom Marinković starletom koja je jedna od njapozatijih po svojim skandalima.

Jovana je navodno zbog te svađe dobila i prijeteće poruke od jednog muškarca koji pripada klanu Velje Nevolje i sve je javno obznanila a i cijeli slučaj je prijavila policiji. Obzirom da je Jeremićka zaposlena na Pinku pominje se da bi Maja mogla da dobije zabranu pojavljivanja na ovoj televiziji a ona je na to rekla da misli da to ne bi bilo u redu jer tu TV kuću jako poštuje i nikoga tamo nikada nije uvrijedila.

Ona kaže da bi gostivala i u jutarnjem programu kod Jovane i da bi pristala i na TV duel sa njom i čak se i sama pozvala i poručila je Jovani da bi joj emisija bila puno gledanija da je pozove da bude gost. Maja je sigurna da bi tu emisiju gledao cijeli Balkan i da ona nema nikakve posebne uslove za učešće.

Također Maja kaže da je Jovana nju prva uvrijedila i to nikako nije razlog da ona bude zabranjena na Pinku. Inače Jovana je osoba koja jako voli da bude u cetru pažnje pa je prije nekoliko dana sva uplakana na jednoj plaži u Crnoj Gori gdje provodi svoj odmor pričala o tome kako su joj prijetili da će je silovati i istakla je kako je ona samohrana majka i sama sa djetetom i da se plaši za svoju sigurnost.

Preporučujemo