ŠOK! – KEMIŠ SLOMLJENOG SRCA TEK SAD PRIZNAO ISTINU O RAZVODU:Varala me je sa Draganom Stojkovićem Bosancem,bio mi je DRUG!

0

Miroljub Aranđelović Kemiš je poznati harmonikaš, kompozitor i aranžer koji je dugi niz godina u braku sa poznatom pjevačicom narodne muzike Zoricom Brunclik sa kojom ima i unuke. On je prije nje bio u braku sa još jednom poznatom pjevačicom Vesnom Zmijanac koji je trajao jako kratko oko tri godine a javnost i danas zanimaju pikanterije vezane za njihovu ljubavnu priču.

Naime u vrijeme njihovog razlaza koji se desio prije više od 30 godina mediji us pisali da je Zorica krivac, međutim istina je potpuno drugačija. Kemiš je svoju sadašnju suprugu upoznao kada je već bio razveden a 1987. godine je javno progovorio o svemu jer je po njegovim riječima Zorica trpila strašne posljedice nečega u čemu nije imala nikakvu ulogu.

On je tada poslao otvoreno pismo jednom magazinu u kojme je naveo kako je do razlaza između Vesne i njega došlo jer ga je prevarila sa njegovim dobrim prijateljem Draganom Stojkovićem Bosancem sa kojim je Kemiš i poslovno pun sarađivao i on ga je i pozvao da svira na Vesninoj ploči. Bosanac im je bio i kućni prijatelj i Kemiš se jedino u njega mogao zakleti da mu se neće miješati u brak, ali je pogriješio.

Naknadno je saznao da je Bosanac već bio sa njegovom suprugom a razlog za njihov razvod je bila ova ali i druge mnogobrojne avanture koje je Vesna imala. On se iselio iz njihovog zajedničkog stana a nakon nekog vremena je upoznao Zoricu i zaljubio se u nju. Kemiš je smatrao da je Vesna ovu situaciju iskloristila u propagandne svrhe da promoviše svoj novi album i to sE pretvorilo u noćnu moru za Kemiša i Zoricu.