ŠOK! Jovana Joksimović ostavila Željka zbog VRELE AFERE S NJIM! Nastao je pravi haos!

0

Jovana i Željko Joksimović su jedan od najpopularnijih bračnih parova u Srbiji, ali malo ko zna da je ona svojevremeno ostavila Željka zbog poznatog srpskog košarkaša Aleksandra Đorđevića.

Ona nikada nije priznala tu aferu i kaže da Željka nije napustila zbog drugog muškarca, međutim i Saša Đorđević se baš u to vreme odselio od dugogodišnje supruge, a kažu da će se i razvesti zbog ove afere. Nedugo posle naš reprezentativac se odselio u Italiju gde ga je navodno Jovana posećivala, ali ona je to uvek demantovala i nije mogla da shvati kako ljudi mogu pomisliti tako nešto, jer ona se tek rastala od Željka i nemoguće je da se tako brzo ponovo zaljubi.

Jovana je postala jako poznata voditeljica i radi na jednoj televiziji koja je u vlasništvu Željka, a kad se sve sabere i oduzme mogla je vrlo lako da ostane i bez muža, a i bez posla. Mnoge žene je ne vole baš zbog toga što je učinila Željku koji joj je na kraju oprostio navodnu prevaru.

Jovana se uvek trudila da izbegne skandale, ali ovaj je obeležio njenu karijeru. Željko se takođe izjasnio da zanjihov raskid nije bila kriva treća osoba i po svemu sudeći oprostio joj je veliku neveru.

Preporučujemo